Personvernerklæring

Informasjonskapsler på Kryptokartet
Når du bruker Kryptokartets nettsted, blir det automatisk lagret informasjonskapsler (cookies) på datamaskinen eller enheten din.
Informasjonskapsler er små informasjons filer (tekstfiler) som nettstedet lagrer på datamaskinen eller enheten din. Den anonymiserte informasjonen i slike filer, bruker Kryptokartet til forvaltning, videreutvikling og analyse på Kryptokartet.com.
Hvor lenge du er inne på nettstedet, hvilke sider du besøker, og hvilke valg du gjør, er eksempler på innhold i informasjonskapsler. En informasjonskapsel er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer.
Behandlingsgrunnlaget er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 a) og ekomloven § 2-7 b.
Regelverk:  Personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 a)
Regelverk:  Ekomloven § 2-7 b


Hva bruker vi informasjonen til?
Kryptokartet står for drift, forvaltning og utvikling av nettstedet.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og videreutvikle nettstedet for at du som bruker skal finne og forstå informasjonen du ser etter, og få gjort det du kom for. For å kunne lære hvordan du bruker nettsidene, benytter vi verktøy til analyse og måling av bruksmønstre og brukeratferd.
Godtar du ikke bruk av informasjonskapsler?
Du velger selv om du samtykker til at Kryptokartet og tjenestene vi bruker, kan lagre informasjonskapsler på enheten din. Hvis du ikke godtar bruk av informasjonskapsler, må du velge dette i innstillingene til nettleseren din. Hvis du bruker flere nettlesere eller flere enheter, må du huske å endre innstillingene i hver enkelt nettleser.
Informasjonskapsler som støtter opp under kjernefunksjonalitet knyttet til sikkerhet og infrastruktur, har vi vurdert som nødvendige, og de lagres derfor uten samtykke.
Du kan lese hvordan du avviser bruk av informasjonskapsler på Nettvett.no.
Se også:  Slik administrerer du informasjonskapsler (Nettvett.no)

Informasjonskapsler på Kryptokartet:
Vi bruker flere webanalyseverktøy, som kan lagre informasjonskapsler på enheten din når du bruker Kryptokartet.com. Nettsider hvor vi har bygd inn innhold fra andre, eksterne tjenester kan også lagre informasjonskapsler på enheten din.